Wil jij je in 2019 ook gelukkiger en gezonder voelen?

Maak van 2019 jouw balansjaar!

In 2019 is het onze missie om alle vrouwen in de omgeving Meerssen te helpen naar een gelukkiger en gezonder leven.

Iedereen hoort lekker in zijn vel te zitten en wekelijks tijd voor zichzelf te hebben!

Dit ga je doen

Het balansjaar bestaat uit de drie pijlers Bewust, Bewegen en Balans. Deze drie pijlers vormen het fundament van jouw programma.

Bewust

We vertellen je niks nieuws als we zeggen: “voeding is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl”. Dat voeding 80% van de westerse gezondheidsklachten kan verminderen dan wel verhelpen is voor velen onbekend. Zonder de juiste vitamines, mineralen, eiwitten en gezonde vetten kan ons lichaam niet in optimale vorm zijn.

Welke voeding je het beste kunt eten voor een gezonde leefstijl, leer je in onze voedingscursus Fit & Slank. Start jij aan jouw TEN balansjaar dan ga je dus aan de slag met deze voedingscursus. Dit kan een-op-een of in groepsverband zijn.

Bewegen

Je gaat aan de slag op onze slimme fitness. Deze manier van trainer is sneller, veiliger, effectiever en efficiënter. De machines zijn volautomatisch, je hoeft zelf niks in te stellen en de machines geven aan wanneer je traint en wisselt. Je training wordt voortdurend aangepast aan jouw niveau en brengt je stap voor stap naar een hoger level.

Tevens wordt er tijdens de intake gekeken naar jouw totale behoeftes. Dit kan zijn op het verminderen van rugklachten door te werken aan je mobiliteit, of de ontspanning op te zoeken in bijvoorbeeld een groepsles zoals Yoga en/of BodyBalance. Dit is voor iedereen heel persoonlijk.

Balans

Als aanvulling op jouw programma, kun je kiezen voor onze energetische behandelingen. Een energetische behandeling gaat over het weer in balans komen van je lichaam en van je energievoorraad. Zie het als een grote beurt voor de auto. Door de juiste punten in het lichaam open te zetten activeer je het zelfhelende vermogen van het lichaam. De methode die hiervoor wordt gebruik heet Jin Shin Jyutsu. Dit is een zachtaardige methode waarbij door middel van handopleggingen de energiebanen gebalanceerd worden. Je kunt het vergelijken met accupunctuur maar dan zonder naalden.

> JA, IK START NU MIJN BALANSJAAR

Dit krijg je

 • 8-weekse voedingscursus een-op-een of in groepsverband

 • Wekelijkse coachings sessie’s door een erkende voedingsconsulente

 • Twee keer per week trainen op onze slimme fitness

 • Aanvullende groepslessen gericht op bijvoorbeeld ontspanning

 • Vier tussentijdse evaluaties 

 • Uitgebreide intake van 4 uur

 • Gegarandeerde tijd voor jezelf

Mijn balansjaar:
“Ik wist dat het op deze manier niet verder kon en wilde meer innerlijke rust en me fitter worden. Het begin was zeker niet makkelijk, maar daarna merkte ik wel dat ik me beter in mijn vel begon te voelen en meer energie heb. Ook het anders met mijn voeding omgaan heeft mij geïnspireerd om diverse gerechten te proberen waarvan ik eerst niet wist dat ze ontzettend lekker zouden zijn.”

Veel gestelde vragen

 • Per wanneer start het balansjaar?
  Het programma van het balansjaar duurt minimaal 12 maanden, vanaf de startdatum van jouw aanmelding.
 • Waar vindt dit programma plaats?
  Alles vindt plaats op onze locatie TEN Meerssen aan de Molenveldweg 18.
 • Hoe lang duurt de voedingscursus?
  De voedingscursus Fit & Slank duurt 8 weken, daarna ga je zelf aan de slag met alles wat je geleerd hebt tijdens de cursus.
 • Voor wie is het balansjaar?
  Voor alle vrouwen in de omgeving Meerssen en omstreken.
> JA, IK START NU MIJN BALANSJAAR