TEN against Corona

Beste leden,

Op deze website houden we jullie op de hoogte over het Corona virus.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via: 043-364 4554.

Met vriendelijke groet,

Team TEN

CORONA MAATREGELEN

Update: Dinsdag 17 maart 21:30 uur

Beste leden,

Allereerst willen we jullie hartstikke bedanken voor alle hartverwarmende reacties van iedereen. We hebben zulke mooie en begripvolle reacties van jullie ontvangen, dankjewel daarvoor. Nadat we zondagavond de nieuwe maatregelen van kabinet hebben vernomen, over de aanpak in strijd tegen het coronavirus, zijn we direct aan de slag gegaan met een plan van aanpak.

Wat gaan we precies doen?

Aangezien het advies is om komende tijd zoveel mogelijk thuis te blijven, gaan we jullie online in beweging krijgen! Wat kun je allemaal doen?

 • Groepslessen
  Het merendeel van de groepslessen kun je volgen via Facebook of via het webinar.
 • Sporten op de Milon, E-Gym en Flex
  We hebben het sporten op deze systemen vertaald naar een schema dat je gemakkelijk vanuit thuis kunt uitvoeren. Dit schema komt uiterlijk deze week online plus een instructievideo.
 • Extra workouts
  Naast de reguliere groepslessen en de mogelijkheid een schema van de Milon of E-Gym thuis te doen, willen we jullie ook in beweging krijgen met andere workouts. Extra yogalessen, kleine Pilatestraining een extra HIIT training of een heerlijke meditatie. Deze komen in de loop van deze week online.

Waar kun je dit doen?

 • Webinar
  Op het tijdstip van de les kun je hier live inloggen en deelnemen aan de les. Je kunt hier dus niet op terugkijken zoals bijvoorbeeld YouTube. Het webinar is enkel en alleen voor leden. Klik hier (wachtwoord: TENalletijdenvoorjullie)
 • Facebook
  Op Facebook zullen we live video’s delen van groepslessen. Ga naar onze Facebook pagina (Klik hier). Dit is ook zichtbaar voor niet leden.
 • Terugkijken?
  Wil je een video terugkijken? Dat kan op deze website.

Waar zie ik welke les waar wordt gegeven?

Klik hier voor het groepslesrooster. Onder de groepsles zie je of het op Facebook Live of op het Webinar wordt gegeven.

Thuis blijven sporten

Achter de schermen

Bij alles wat nieuw is en op je pad komt, vraagt dit om een stukje aanpassing van jezelf, ook wel uit je comfortzone stappen. Het vraagt om creativiteit. Het online lesgeven was voor ons dan ook nieuw terrein. Hoe gaan we ervoor zorgen dat we jullie gaan voorzien van de leukste trainingen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je vaste groepsles op maandagavond tóch gewoon doorgaat? Dat je thuis lekker bezig kunt blijven?

Gisteren zijn we van start gegaan met het opnemen van de eerste video’s, al snel bleek dat we andere materialen hiervoor nodig hadden. Zo hebben Pim en Steffie vandaag dan ook een bezoekje gebracht aan Kamera Express in Maastricht, om alle materialen aan te schaffen die nodig zijn om video’s van perfecte kwaliteit op te nemen.

Deze week gaan we een bulk aan video’s opnemen, zodat jullie thuis niet stil hoeven te zitten en ons niet hoeven te missen en wij uiteraard jullie niet! Het is wel doodstil zonder jullie bij TEN.

Natuurlijk kunnen we jullie input ook hard gebruiken! Welke training zou jij thuis willen volgen? Welke onderwerp zou je wel willen zien in een video van TEN? Laat het ons weten door te reageren op deze mail of een mailtje te sturen naar info@tenmeerssen.nl.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig en blijf in beweging. We hopen jullie snel weer te zien bij TEN.

Met sportieve groet,

Team TEN


Maandag 16-03-2020 om 17:20 uur:

Beste Leden,
Middels dit bericht willen we jullie graag up to date houden.

Vandaag hebben we met ons team gewerkt aan een alternatief zodat jullie toch kunnen blijven werken aan je gezondheid. We zien het namelijk als ons persoonlijke doel om juist tijdens deze spannende tijden, jullie te begeleiden naar een vitaal en gezond leven​.

Daarom hebben wij vandaag de volgende alternatieven voor jullie ontwikkeld:

Milon en E-gym:

Als alternatief voor de Milon of E-gym training zijn we twee mooie alternatieve work out video’s aan het maken. Beide work out’s zijn een full body work out en zowel voor de beginners als voor de gevorderden uit te voeren.
Deze video’s kunnen jullie z.s.m. volgen op onderstaande link:
​https://start.tenlifestyle.nl/toch-blijven-sporten…​
Wanneer je deze training twee keer per week uitvoert heb je een zeer goede alternatief voor je training en zul je geheid fit blijven gedurende de komende weken.

Groepslessen:

Geen zorgen, aan vrijwel al onze groepslessen kan vanaf vandaag gewoon worden deelgenomen. Ons aangepaste groepslesrooster kun je vinden op de volgende pagina: ​https://start.tenlifestyle.nl/lersooster/
Om jullie vast sportritme zoveel mogelijk te handhaven worden vrijwel alle groepslessen op de bij jullie bekende tijden gegeven. We zullen onze groepslessen middels een online webinar of live op onze Facebookpagina delen, zodat jullie hieraan kunnen deelnemen. Of de les via Facebook of op de webinar wordt gegeven kun je vinden op ons groepslesrooster.

Deelnemen aan een webinar groepsles? Klik hier: https://event.webinarjam.com/channel/Tenlifestyle
Om deel te nemen aan de webinar dien je het volgende wachtwoord te gebruiken: TENalletijdenvoorjullie

Deelnemen via onze Facebookpagina? Klik hier: ​https://www.facebook.com/tenthelifestylecompany/

Extra trainingen:

Op ​https://start.tenlifestyle.nl/toch-blijven-sporten…​ vind je in de loop van deze week nog diverse extra (korte) work outs, instructie video’s, gezondheidstips, adviezen en delen we zoveel mogelijk onze eigen ervaringen. Deze pagina zullen wij gedurende week constant aanvullen met nieuwe leuke content.

Daarnaast zullen wij jullie de komende periode constant up to date houden over nieuwe ontwikkelen.
Via onderstaande link kun je al onze berichtgeving op de voet volgen:
​https://start.tenlifestyle.nl/corona/​

​Mocht je nog vragen hebben kijk dan op onderstaande link:

​https://start.tenlifestyle.nl/veel-gestelde-vragen…​
Staat je vraag er niet bij dan zijn wij op de volgende dagen en tijdstippen telefonisch bereikbaar:
Maandag tot en met donderdag van 08:30-20:30u en vrijdag van 08:30-16:30u.
Per e-mail zijn wij bereikbaar op info@tenmeerssen.nl en doen wij ons best om je z.s.m. te voorzien van een antwoord.
Tot slot zijn wij beschikbaar via onze verschillende social media kanalen. ​

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Daarnaast hopen we jullie snel te zien op onze webinar groepslessen en wensen we jullie heel veel succes tijdens jullie home work outs!

Met vriendelijke groet,

Team TEN

Zondag 15-03-2020 om 22:00 uur:

Beste Leden,
Zoals eerder vandaag gecommuniceerd zijn wij na aanleiding van de maatregelen die het kabinet heeft genomen genoodzaakt om tot en met 6 april dicht te gaan.

We zijn op dit moment hard aan het werk om een jullie een alternatieve dienstverlening aan te bieden. Zodat jullie tijdens deze spannende tijd aan je vitaliteit en gezondheid kunnen werken, om op die manier Corona goed het hoofd te kunnen bieden.

Wij zullen jullie dagelijks via onze verschillende communicatiekanalen op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen inzake Corona en alle vragen die jullie hebben zullen we zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

We zijn bezig om ervoor te zorgen dat we telefonisch voor iedereen goed bereikbaar zijn en we doen er alles aan om u zo goed mogelijk te blijven faciliteren. Laten we goed voor elkaar zorgen.

Met vriendelijke groet,

Team TEN


Zondag 15-03-2020 om 18:20 uur:

Beste Leden,
Naar aanleiding van de persconferentie van zojuist, gehouden door minister Bruins en minister Slob, zijn wij helaas verplicht om vanaf vandaag 18:00 uur onze faciliteiten te sluiten tot en met 6 april 2020.

Op de persconferentie werd medegedeeld dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland vanaf vanavond 18.00 uur hun deuren moeten sluiten. Ook sport- en fitnessclubs, sauna’s, seksclubs en coffeeshops gaan dicht, zo vertelde minister Bruins. De sluiting duurt in ieder geval tot en met 6 april.

Zoals jullie wellicht begrijpen kunnen wij op dit moment niet anders dan deze maatregelen opvolgen.
Wij zullen intern z.s.m. in overleg treden om eventuele alternatieven te onderzoeken om jullie op een andere wijze te kunnen faciliteren in onze dienstverlening.
Hierover informeren we jullie zo spoedig mogelijk.

Door de sluiting kunnen alle reeds geplande afspraken helaas niet doorgaan. Leden die een geplande afspraken hadden staan worden in de loop van deze week gecontacteerd om een nieuwe afspraak te plannen

Mochten er eventuele vragen zijn dan verzoeken wij om deze per e-mail te sturen naar info@tenmeerssen.nl.
We zullen eventuele vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Hiermee hopen we eenieder voldoende te hebben geïnformeerd.
We hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team TEN