JA, IK WIL…

EEN GEZOND VOEDINGSPATROON

Samen met jou gaan wij daarvoor zorgen!

Vanaf 19 maart start de voedingscursus Fit & Slank in groepsverband. In deze cursus krijg je alle tips en handvaten om makkelijk een gezonde leefstijl vol te houden en je eventuele overtollige kilo’s af te vallen.

Wat gaan we doen?

Door in groepsverband samen te werken met een coach gaan we een doorbraak realiseren. Vooraf doen we een uitgebreide meting en wekelijks zijn er groepsbijeenkomsten, zo heb je een echte ‘stok achter de deur’. Het resultaat van deze cursus is een concreet nieuw eetpatroon, focus en balans.

Onderwerpen die we behandelen:

Een gezonde leefstijl
De focus ligt op een gezonde leefstijl en wat jij daarbij nodig hebt om die doorbraak te realiseren. Het is een combinatie tussen de drie pijlers: voeding, bewegen en gedrag.

Wij geloven in anders denken en anders leven
Zo leer je keuzes te maken tussen vitale en fatale voeding en wat past in jouw leefpatroon met jouw persoonlijke doelen.

Realistische doelen stellen samen met je coach
Door samen te werken met een coach en in groepsverband weten we een doorbraak te realiseren in jouw leefstijl. Ook als het even tegenzit kun je steun vinden bij andere groepsgenoten, zij doorlopen immers hetzelfde proces.

Geen vast menu
We vinden het belangrijk dat je zelf je eigen keuzes maakt en eigen producten uitkiest. Daarom werken we niet met de diverse voedingsprogramma’s.

De regel van 3 en 7 afspraken
Dit is de basis van jouw nieuwe leefstijl, het is de bedoeling dat deze nieuwe leefstijl na afloop aanvoelt als automatisme.

> JA, IK WIL EEN GEZONDE LEEFSTIJL

Dit krijg je

 • 8-weekse voedingscursus in groepsverband

 • Wekelijkse coachings sessie’s door een erkende voedingsconsulente

 • Gegarandeerd afvallen

 • Begin- en eindmeting

 • Wekelijkse ‘stok achter de deur’ 

 • Geen weekmenu’s, wél verantwoorde keuzes leren maken

 • Vergoed door diverse zorgverzekeraars

 • Een programma waarbij jij een doorbraak realiseert!

Zij gingen je voor

“Ik sta voortaan op met een lach in plaats van pijn.”

We waren zoek naar een sportschool met persoonlijke begeleiding en structuur. Bij TEN vonden we dat. Daarnaast wilde we sporten combineren met een ander eetpatroon. We begonnen met de Fit & Slank personal coaching bij Saskia. Sindsdien is ons hele levens- en eetpatroon omgegooid. We zijn de overtollige kilo’s kwijt en hebben meer spierkracht. We voelen ons allebei fitter, hebben meer energie: al helemaal in de donkere maanden.
Nu ga je lekker sporten in de avond. Normaal ploften we op de bank na het werk!”

TEN heeft ons geholpen door goede begeleiding op onder andere voedingsgebied. Wat kun en mag je en waarop moet je letten? Daarnaast kom je vaker sporten doordat je resultaat ziet: het motiveert je. En doe je even iets verkeerd op een apparaat? Dan word je hierop gewezen door de professionele begeleiding. Ook de doelen stellen en bespreken houden jouw motivatie erbij en dit werkt voor ons allebei super!”

Bianca en Nard

“TEN is life changing” 

“Door iemand van de tennisclub ben ik getipt over TEN. Zij was namelijk enorm afgevallen en vertelde mij in het kort over de mogelijkheden bij TEN.In totaal ben ik nu 20 kg. afgevallen. Ik heb bij Leanne de Fit & Slank cursus van 8 weken gevolgd en was na afloop hiervan zo’n 10 kg. afgevallen. Daarna heb ik het zelf opgepakt en ben ik nog eens zo’n 10 kg. afgevallen. Vanaf de eerste week heb ik me keurig gehouden aan 2x per week sporten. TEN the Lifestyle Company heeft kunnen bijdragen aan dit resultaat door de individuele begeleiding, expertise en het enthousiasme van alle medewerkers. Bij TEN kun je jezelf zijn en op je eigen manier en tempo trainen.

Wat heeft deze verandering voor mij betekent? Ik ben fitter, energieker, blijer, gezonder, actiever en voel me een stuk jonger…..

Hoe ik TEN in één woord zou beschrijven?
Life Changing!”

Mireille

Veel gestelde vragen

 • Hoe lang duurt de cursus?
  De cursus duurt 8 weken.
 • Moet ik al een eerdere voedingscursus of dieet hebben gevolgd?
  Nee, het is voor iedereen geschikt. Of je nu al verschillende dingen hebt geprobeerd, of dit de eerste keer is dat je aan leefstijl werkt, het is voor iedereen geschikt.
 • Op welke dagen wordt de cursus gegeven?
  De cursus wordt gegeven in de ochtend én in de avond. Op dinsdag, woensdag en donderdag, voor de precieze data neem gerust contact met ons op! Dit verschilt namelijk per startmoment.
 • Ik heb al heel veel geprobeerd, waarom zou ik dit proberen?
  In de cursus leer je wat een gezonde leefstijl is en wordt er gewerkt vanuit de drie pijlers: voeding, bewegen en gedrag. Heel veel diëten en voedingsboeken richten zich op één element zoals voeding of gedrag. Waardoor het complete plaatje niet behandeld wordt. Tevens weten onze trainers dat jij bezig bent met de voedingscursus Fit & Slank, hierdoor kunnen zij jou optimaal begeleiden tijdens het sporten.
 • Is het makkelijk vol te houden?
  Ja door de regel van 3 en afspraken van 7 is het heel goed vol te houden.
 • Is het gezond?
  Heel veel diëten zijn gericht op zo snel mogelijk afvallen met zo min mogelijk calorieën. Door deze manier van afvallen bouw je op de lange termijn tekorten op in essentiële voedingsstoffen en werk je dus naar een ongezond lichaam. In de voedingscursus van Fit & Slank ga je met volwaardige voeding aan de slag en krijg je een gezonde leefstijl + alle voedingsstoffen die jij nodig hebt.
> JA, IK WIL EEN GEZONDE LEEFSTIJL