VAN DROMEN NAAR DOEN

Het kan….

verlies 8 kilo in 8 weken

JA, IK WIL AFSLANKEN

STOP MET IEDERE DAG WORSTELEN VOOR DE SPIEGEL
VOEL JE ENERGIEKER, FITTER EN SLANKER MET FIT & SLANK!

WIL JE OOK LEKKER IN JE ZITTEN?

Het wordt langzaam herfst en tijd voor een nieuwe outfit. Of heb je toch besloten om nog even te wachten totdat je wat bent afgevallen? Niks is zo vervelend dan dat geworstel iedere ochtend voor de spiegel, wat doe je nu weer aan? Ben je er echt klaar mee en wil je nu écht iets veranderen en lekker in je vel gaan zitten?

Dan is onze voedingscursus Fit & Slank écht iets voor jou! Wij begrijpen als geen ander dat afslanken niemand zijn ‘ding’ is. Wat we wél weten is dat iedereen het kan – we geloven in iedereen en in jou dus ook!

Wat nou als het zou lukken? Wat nou als je lekker in je vel zou gaan zitten? Je fitter voelt? Meer energie hebt? Makkelijker je bed uitkomt? Als alles wat makkelijker gaat? Wat nou als wij zouden zeggen dat je in 8 weken 8 kilo zou kunnen afvallen? Zou je de sprong wagen?

Klinkt goed he? Vinden wij ook! Daarom starten er ieder jaar meer dan 25 groepen Fit & Slank bij ons! We weten dat het ontzettend moeilijk kan zijn en dat het niet alleen maar gaat over doorzettingskracht. Juist niet! Het gaat over een gezonde leefstijl, vitale voeding, de juiste voeding en nog veel meer.

Ben jij klaar om je voedingspatroon onder handen te nemen en blijvend gewicht te verliezen? Doe het samen met ons!

> JA, IK WIL AFSLANKEN

Zij gingen je voor

“Een TEN voor mijn
nieuwe leefstijl”

“Inmiddels ben ik bijna 20 kg kwijt, mijn bloeddruk is omlaag, ik voel me geweldig en krijg meer zelfvertrouwen.” “Kan je het dan niet alleen?” Hoor ik je al zeggen. Ja, dat zou ik kunnen want ik heb alle handvaten gekregen inmiddels. Maar voor dat extra duwtje, die stok achter de deur, ga ik toch die ene stap verder.”

 

Monique

“De beste versie van mezelf, 10 kg kwijt!”

“Ik ben ruim 10 kg afgevallen, iedere dag een zak aardappelen meeslepen, ik kan het me eigenlijk niet meer voorstellen. Mensen in mijn omgeving viel het zelfs op en dat motiveert ook. Ik voel me nu duizendmaal fitter en heb ook veel meer energie. ‘s Avonds na mijn training heb ik puf en ‘s morgens kom ik veel makkelijker mijn bed uit.”

 

Roger

CURSUS DATA

START DINSDAG 29 OKTOBER 
18:30 IN 8 WEKEN

19:30 IN EVENWICHT
20:00 EEN LEVENLANG

START DONDERDAG 30 OKTOBER 
09:00 EEN LEVENLANG
09:30 IN EVENWICHT
10:00 IN 8 WEKEN
19:00 IN EVENWICHT
19:30 IN 8 WEKEN

START DONDERDAG 31 OKTOBER
18:30 IN EVENWICHT