Fit & Slank2019-01-02T13:33:07+00:00

Hey You!

Wil jij in januari starten met afvallen?

Kan jouw voeding wel een frisse start gebruiken?

Samen met jou gaan we aan de slag in de voedingscursus Fit & Slank! In deze cursus leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt volhouden en welke het beste bij jou past!

Geen diëten, gekke shakes of punten tellen.

Gewoon gezonde voeding, punt.

Wat gaan we doen?

Samen werken wij in groepsverband áán jouw persoonlijke doelstellingen. Vooraf doen we een uitgebreide meting en wekelijks zijn er groepsbijeenkomsten, zo heb je een echte ‘stok achter de deur’. Het resultaat van deze cursus is een concreet nieuw eetpatroon, focus en balans.

Onderwerpen die we behandelen:

Een gezonde leefstijl
De focus ligt op een gezonde leefstijl en wat jij daarbij nodig hebt om die doorbraak te realiseren. Het is een combinatie tussen de drie pijlers: voeding, bewegen en gedrag.

Wij geloven in anders denken en anders leven
Zo leer je keuzes te maken tussen vitale en fatale voeding en wat past in jouw leefpatroon met jouw persoonlijke doelen.

Realistische doelen stellen samen met je coach
Door samen te werken met een coach en in groepsverband weten we een doorbraak te realiseren in jouw leefstijl. Ook als het even tegenzit kun je steun vinden bij andere groepsgenoten, zij doorlopen immers hetzelfde proces.

Geen vast menu
We vinden het belangrijk dat je zelf je eigen keuzes maakt en eigen producten uitkiest. Daarom werken we niet met een menu zoals bijvoorbeeld Sonja Bakker.

De regel van 3 en 7 afspraken
Dit is de basis van jouw nieuwe leefstijl, het is de bedoeling dat deze nieuwe leefstijl na afloop aanvoelt als automatisme.

> JA, IK WIL EEN GEZONDE LEEFSTIJL

Dit krijg je

 • 8-weekse voedingscursus in groepsverband

 • Wekelijkse coachings sessie’s door een erkende voedingsconsulente

 • Gegarandeerd afvallen

 • Begin- en eindmeting

 • Wekelijkse ‘stok achter de deur’ 

 • Geen weekmenu’s, wél verantwoorde keuzes leren maken

 • Vergoed door diverse zorgverzekeraars

 • Een programma waarbij jij een doorbraak realiseert!

Zij gingen je voor

“Ik heb weer het gevoel dat ik erbij hoor.”

Ik heb weer het gevoel dat ik erbij hoor, dat ik weer eens naar een gewone leuke winkel kan gaan en me kan kleden in de maat L. Zo ben ik 10 jaar geleden zelf 35 kilo afgevallen, maar daarna ging er eigenlijk geen kilo meer vanaf. Mede door onregelmatig werk en tijdgebrek, waardoor een geregeld en gematigd patroon niet te realiseren was. Voedingscoach Leanne en de trainers van TEN hebben me weer op de weg naar gezond leven geholpen en hiervoor ben ik allen veel dank verschuldigd ook namens mijn vrouw.

Rinus

“Mijn hele visie op eten is veranderd. Ik ben veel bewuster van wat ik nu eet.” 

“In maart 2018 nam ik deel aan de 8-weekse Fit en Slank cursus waarmee ik maar liefst ruim 10 kg afviel op 8 weken. Door deze cursus is mijn visie op eten veranderd, ik ben veel bewuster van wat ik nu eet. Het is voor mij geen aanpassing maar een verandering van mijn leefstijl. Het is geen idee of akelige shake en pilletjes. Dankzij de cursus zit het in mijn systeem en voelt het voor mij niet meer als volhouden, het gaat vanzelf!”

Petroesjka

Veel gestelde vragen

 • Hoe lang duurt de cursus?
  De cursus duurt 8 weken.
 • Moet ik al een eerdere voedingscursus of dieet hebben gevolgd?
  Nee, het is voor iedereen  geschikt. Of je nu al verschillende dingen hebt geprobeerd, of dit de eerste keer is dat je aan leefstijl werkt, het is voor iedereen geschikt.
 • Op welke dagen wordt de cursus gegeven?
  De cursus wordt gegeven in de ochtend én in de avond. Op dinsdag, woensdag en donderdag, voor de precieze data neem gerust contact met ons op! Dit verschilt namelijk per startmoment.
 • Ik heb al heel veel geprobeerd, waarom zou ik dit proberen?
  In de cursus leer je wat een gezonde leefstijl is en wordt er gewerkt vanuit de drie pijlers: voeding, bewegen en gedrag. Heel veel diëten en voedingsboeken richten zich op één element zoals voeding of gedrag. Waardoor het complete plaatje niet behandeld wordt. Tevens weten onze trainers dat jij bezig bent met de voedingscursus Fit & Slank, hierdoor kunnen zij jou optimaal begeleiden tijdens het sporten.
 • Is het makkelijk vol te houden?
  Ja door de regel van 3 en afspraken van 7 is het heel goed vol te houden.
 • Is het gezond?
  Heel veel diëten zijn gericht op zo snel mogelijk afvallen met zo min mogelijk calorieën. Door deze manier van afvallen bouw je op de lange termijn tekorten op in essentiële voedingsstoffen en werk je dus naar een ongezond lichaam. In de voedingscursus van Fit & Slank ga je met volwaardige voeding aan de slag en krijg je een gezonde leefstijl + alle voedingsstoffen die jij nodig hebt.
> JA, IK WIL EEN GEZONDE LEEFSTIJL