AAN DE SLAG MET JE GOEDE VOORNEMENS?

Slank 8 kilo in 8 weken af

>DIRECT AANMELDEN

#DEBESTEVERSIEVANJEZELF

Hey Hallo!

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap naar de beste versie van jezelf gezet.

Je neemt een kijkje op onze website en dat betekent dat je klaar bent voor verandering in je leven of het nu gaat om afslanken of het verbeteren van je leefstijl. Jij bent er klaar voor! Vanaf vandaag ga jij andere keuzes voor jezelf maken en werken aan dat wat echt belangrijk voor jou is; weer lekker in je vel zitten!

Je wilt dus graag aan de slag en weer lekker in je vel zitten, maar hebt eigenlijk geen idee hoe je dit nou het beste kan doen?

Je hebt geen tijd om uren in de keuken te staan en je boodschappenlijstje bij elkaar te pluizen?

Op dit moment heb je niet de balans in je leven die je wel graag zou willen en wil je je graag ‘Fit, energiek en jezelf prettig voelen in je eigen lichaam.’

Dan is de voedingscursus Fit & Slank écht iets voor jou!

> SASKIA, LORI IK GA ERVOOR!

HOI WIJ ZIJN SASKIA & LORI,

Wij geven de voedingscursus Fit & Slank bij TEN The lifestyle Company en weten dat iedereen het kan. Jij dus ook!

Samen gaan we aan de slag om jouw gewenste resultaat te bereiken. Je leert het verschil tussen vullen en voeden en hoe je ervoor zorgt dat je nieuwe voedingspatroon je nieuwe leefstijl wordt en blijft!

Ben je er klaar voor om blijvend gewicht te verliezen? Wij hebben er zin in.


INFOAVOND

Wil je graag meer informatie over de voedingscursus Fit & Slank en kennis maken met
onze gewichtsconsulenten Saskia en Lori?
Kom dan naar de infoavond op donderdag 16 januari 19:30 uur

Waar: TEN The Lifestyle Company Meerssen
Aanmelden: 043 463 4554 of info@tenmeerssen.nl

Zij gingen je voor

“Fit en slank is niet zozeer een dieet maar meer een bewustwording van wat je op een dag allemaal ‘onder de neus in duwt'”

“8 weken geleden ben ik begonnen met de cursus Fit en Slank. Ik wist niet precies wat ik ervan kon verwachten. Een aantal jaar geleden heb ik wel een periode het koolhydraatarm dieet gevolgd en hiermee wat kilo’s kwijtgeraakt, maar het merendeel was er binnen een mum van tijd weer bij. Fit en slank is niet zozeer een dieet maar meer een bewustwording van wat je op een dag allemaal ‘onder de neus in duwt’. Als je dit weet ga je anders naar voeding kijken en zo je eigen gewoontes qua eetgedrag aanpassen. Met behulp van de cursus 1x p/week is mij dit zeker gelukt. Het kost zeker enkele moeite. Voor mij met name in de avonduren als je op de bank voor de tv zit. Met wat doorzetten moet eenieder dit kunnen. Bij mij heeft het in ieder geval het resultaat gehad dat ik in 8 weken 7,5 kg ben afgevallen. Ik zit lekkerder in mijn vel en met name bij het sporten merk ik dat ik een stuk beter vooruitkom. Voor mij is Saskia de stok achter de deur geweest. Zeker in het begin is dit voor mij een goede hulp en motivatie geweest. Ook de handige tips die worden gegeven tijdens de cursus is een middel om je doel te halen.”

 

Tommy

“Toen ik op het punt kwam dat ik even zwaar was als bij 41 weken zwangerschap ging de knop om.”

“Hallo! Ik ben Mayke Spronck, 36 jaar en moeder van 3 jongens.
Nadat de kinderen zijn geboren nam mijn gewicht langzaam toe. Toen ik op het punt kwam dat ik even zwaar was als bij 41 weken zwangerschap ging de knop om. Op aanraden van een vriendin heb ik me ingeschreven bij TEN en kreeg ik de mogelijkheid om mee te doen aan Fit & Slank. De haat-liefde verhouding met eten is er altijd geweest: ik hou van eten maar niet van het effect op mijn lichaam. Voornamelijk regelmatig en gezond eten was een groot aandachtspunt. Tijdens de lessen van Fit & Slank heb ik meer inzicht gekregen in voeding en het effect op je lichaam. Bewust worden van wat je eet en daarnaast ook zorgen dat je alle voedingsstoffen binnen krijgt om gezond te blijven. In het begin was ik sceptisch, dacht dat het niet zou werken. Nu, 8 weken later, kan ik met trots zeggen dat ik 8,2 kilo kwijt ben! En ik ga nog door… met de vervolgcursus. Door de cursus Fit & Slank ben ik me nu meer bewust van wat ik eet. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk.”

 

Mayke

CURSUS DATA

START JANUARI 2020

Dinsdag 21 januari: 
18.30u ‘in evenwicht’
19.00u ‘in 8 weken’ 
20.00u ‘een leven lang’

Woensdag 22 januari: 
9.00u ‘een leven lang’
9.30u ‘in evenwicht’
10.00u ‘in 8 weken’

Donderdag 22 januari: 
18.30u ‘in evenwicht’
19.00u ‘in 8 weken’
20.00u ‘een leven lang’