Ervaren wat Yoga voor jou kan betekenen?

Op een subtiele manier werken aan kracht, flexibiliteit en ontspanning in je lichaam? Ervaar je dagelijks stress en vind je het moeilijk om te kunnen afschakelen? Volg dan een proefles Yoga bij ons in Meerssen!

Tijdens de les breng je bewust je aandacht naar je en hierdoor maak je weer verbinding tussen lichaam en geest. De oefeningen zorgen ervoor dat je in het hier en nu aanwezig bent, waardoor je gedachtes gemakkelijk los kunt laten en je lekkerder in je vel gaat zitten. Ons uitgangspunt is dat je je bij elke houding prettig, comfortabel en actief gevoel in je lichaam ervaart.

Door regelmatig Yoga te beoefenen wordt je flexibeler, krachtiger en vrijer in je eigen lichaam. Jouw wekelijkse Yoga les is jouw moment voor jezelf om even een pauze in te plannen en aan jezelf te denken.

Tijd voor jouw GRATIS proefles Yoga?

>> Nu AANVRAGEN

FLEXIBEL

KRACHT

ONTSPANNING

De ontspannende werking van Yoga

Wanneer je niet goed in je vel zit, niet goed slaapt en stress ervaart komt dit doordat je uit balans bent. Dit kan op fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch vlak zijn. Yoga is een vriendelijke en subtiele manier om kracht, ontspanning en flexibiliteit weer in je lichaam en geest te krijgen.

Het blijven connecten tussen lichaam en geest is in deze tijd ontzettend belangrijk. We zijn zo vaak gefocust op onze continue stroom aan gedachtes, dat we vaak vergeten, of zelfs niet meer weten, om te voelen in ons lijf. Yoga brengt jouw aandacht weer terug naar het hier en nu, je lichaam en geest.

Volg een GRATIS proefles Yoga en ervaar wat Yoga voor jou kan betekenen! 

DIRECT STARTEN >>

Door te focussen op je ademhaling
kun je je gedachtes naar binnen keren
en je zintuigen verzachten

Soorten Yoga bij TEN

Bij TEN in Meerssen bieden we verschillende soorten Yoga aan. Onze lessen bestaan allemaal uit de elementen: inspanning, ontspanning en rust.

De bewegingen brengen warmte en energie in je lichaam. Ontspanning middels je ademhaling en de ontspannende oefeningen. Rust middels een begeleide meditatie.

Volg een GRATIS proefles Yoga bij TEN in Meerssen

  • Beginner of al meer ervaring met Yoga? Onze lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk

  • Je wordt iedere keer weer uitgedaagd door onze afwisselende lessen
  • Professionele instructeurs
  • Laat je gedachtes los en kom weer lekkerder in je vel te zitten
  • Weer een flexibel en soepel lichaam

  • Werk aan je gezondheid. Verbeter je conditie, kracht en flexibiliteit

  • Kom weer in balans door jouw wekelijkse moment voor jezelf
NU AANVRAGEN >>

    Ik ga akkoord met het privacybeleid